MAXTRA+ Universal FILTERPATROON

ERVAAR DE NIEUWE POWERFILTER MAXTRA+ UNIVERSAL VOOR EEN BETERE SMAAK.

De nieuwe MAXTRA+ Universal filterpatroon luidt een nieuw tijdperk in waterfiltratie in. Elk MAXTRA+ Universal filterpatroon is nu zelfs nog krachtiger dan de eerste generatie MAXTRA. Het heeft dezelfde belangrijke kenmerken die de originele MAXTRA zo succesvol maakten en levert op verschillende gebieden nog iets extra's:

  • Een plus in prestaties met verbeterde MicroFlow Technology
  • Een plus in design met het strakke en minimalistische ontwerp
  • Een plus in gemak, het past in zowel de oude als de nieuwe modellen
  • Een plus voor een 30% groter filteroppervlak
  • Een plus voor water dat beter smaakt*

*Vergeleken met MAXTRA filterpatroon, volgens interne tests

 

 

 

25% FIJNERE ZEEF

Betere reductie van grove deeltjes.

BRITA MICROPARELS VAN ACTIEVE KOOLSTOF

Parelvorm, fijnere korrelgrootte en groter filteroppervlak voor verbeterde smaak en geur. Filtratie van chloor en organische onzuiverheden die invloed hebben op de geur en smaak van dranken en gerechten. 

BRITA IONENWISSELAAR PARELS

Filtratie van kalk, voor heerlijke koffie + thee en bescherming van huishoudelijke apparaten. 

FIJNERE ZEEF

Filtratie van fijne deeltjes.

 

 

 

POWERFILTER MAXTRA+ voor een betere smaak

HAAL DE ECHTE SMAAK NAAR BOVEN.

Het nieuwe MAXTRA+ Universal filterpatroon heeft de verbeterde MicroFlow Technology met kleinere microparels van actieve kool die smaakverstorende stoffen effectiever absorberen in miljoenen poriën, waardoor je water beter smaakt dan ooit tevoren. Bovendien zorgt de premium kalkvermindering ervoor dat kleine huishoudelijke apparaten zoals je koffiezetapparaat en waterkoker langer meegaan.

dyk-background-image
MINDER KALK EN HEERLIJK BRITA GEFILTERD WATER VOOR THEE, KOFFIE EN OM MEE TE KOKEN

Powered by nature.

Elk MAXTRA+ Universal filterpatroon bestaat uit natuurlijke kokosnootschalen en produceert 100 liter heerlijk smakend BRITA gefilterd water. Zo hoef je niet steeds een nieuwe fles water te kopen wanneer je dorst hebt en help je tevens onze kostbare natuurlijke hulpbronnen te behouden. Of je nu liever warm of koud water hebt om te drinken of om mee te koken, de MAXTRA+ levert de hoogste kwaliteit met minimale impact op het milieu.

BRITA FILL&ENJOY STYLE MET POWERFILTER MAXTRA+ en BRITA SMART LIGHT

POWERFILTRATIE MET MAXIMAAL GEMAK.

BRITA gelooft dat het upgraden van je filtercapaciteit makkelijk moet zijn. Daarom hebben wij het MAXTRA+ Universal filterpatroon speciaal ontworpen. Zo is niet alleen de filtercapaciteit verbeterd, maar past het ook in alle nieuwe en oude BRITA MAXTRA kannen. Zo kun je je filtercapaciteit upgraden door alleen een nieuw en verbeterd MAXTRA+ Universal filterpatroon te kopen. Daarna is het een kwestie van plaatsen en genieten van nog schoner, frisser smakend water.

 

VERKOOPPUNT ZOEKEN   BESTEL NU

 

TERUG